nedjelja, 30. kolovoza 2009.

Gdje je taj seks?

Zahvaljujući parovima koji su svoju intimu podijelili s ostalima, doznali smo zbog čega seks u vezi postaje zadnja rupa na svirali, a on i ona sve nezadovoljniji. Britanska stručnjakinja za seks Bettina Arndt zatražila je od 100 parova da vode dnevnik o seksualnom životu. Ovim eksperimentom htjela je dokazati da probleme u spavaćoj sobi parovi mogu riješiti ako 'začine' seksualni život.


Parovi su ogolili dušu i s njom podijelili svoje najintimnije tajne. Istraživanje je pokazalo da postoji osam razloga zbog kojih seksualni život polagano umire!

Odbijanje

Kada jedan od partnera odbije seks, drugi prestane inzistirati. Zatim osoba koja nije željela seks počne misliti kako partner to više ne želi, a on ustvari očekuje da osoba koja je odbila seks preuzme inicijativu.

Više me ne želi

Kako godine prolaze, žensko tijelo se mijenja i žene se s vremenom mogu početi osjećati nesigurno i neprivlačno. No i muškarci su takvi. I oni tu i tamo pomisle da nisu privlačni s trbuhom i ćelavi.

Ne iznosi smeće

Ako žena previše energije troši na kućanske poslove, manje će energije imati za partnera, i obrnuto. Dijeljenje kućanskih obaveza mnogima je garancija da je partneru stalo.

Nezadovoljstvo zbog seksualnih očekivanja

Jedna osoba u vezi ne dobiva ono što želi i treba u seksu, a druga nije toga ni svjesna ili jednostavno ne želi to što želi partner.

Ženski libido nije jak kao muški

Ženama je ponekad maženje s partnerom dovoljno, ali ne žele ga gnjaviti pa se suzdržavaju.

Žene ne žele seks dok ih se ne počne dirati

Ili, bolje rečeno, žene postanu raspoložene za seks nakon što ih netko oraspoloži za seks. Čim krene zavođenje oboje ste u igri.

Razočarenje nekim životnim neuspjehom

Ambicija je nešto što privlači ljude. No što onda ako netko nije uspio i iskoristio vlastite potencijale. Vjerojatno će biti frustriran, što nikome nije privlačno.

Stalno forsiranje seksa

Sve je u dobrom timingu i zavođenju. Nejednaki seksualni nagoni mogu biti problem. Jedno je zaista željeti seks, a sasvim drugo uporno gnjaviti.

Možda će vam sada biti lakše suočiti se s problemom, naravno, ako postoji. U svakom slučaju, komunikacija je ta koja dovodi do rješenja i obostranog zadovoljstva.


Nema komentara:

Objavi komentar