nedjelja, 13. rujna 2009.

Instrukcije za prljave priče!

Napaljenost, najbolji osjećaj na svijetu, ispunjava naše tijelo adrenalinom koji u potpunosti omami razum i dopušta tijelu da caruje. Zamućuje nam vid, puni nam usne crvenilom, a tijelo iznenadnim valovima vreline. I prije no što se oporavite želite još i još i još! Kako mu samo to uspijeva, tako vas zapaliti poput šibice!?

Muškarce su još kao pubertetlije tek izraslih brčića napamet učili erogene zone ženskog tijela. Nas su učili da što god napravile, ne možemo pogriješiti! Tako da je gospon Muški Rod puno prije stekao diplomu iz predmeta Napaljivanje i seksualno uzbuđivanje! Dobro utvrđeno gradivo svakodnevno pokazuju jer točno znaju kakvim stimulansima mogu potaknuti naša tijela na senzualnost. Pa tako posežu i za vizualnim, opipnim osjetom, ali i za sluhom! Iako je u seksu osjet opipa dominantan, muškarci perverzno padaju na zločeste riječi izgovorene senzualno našminkanim usnama. Stoga ako među vama postoji pokoja frendica zločestog jezika i prljavih misli, nastavite čitati i otkrite kako ćete si osigurati vječnu vertikalu u spavaćoj sobi!

1. Prijetite!

Naše glasanje u krevetu jest odlična stvar jer seks nikako ne bi trebao biti obavijen velom tišine. Prljave riječi izgovorene onim nekontroliranim hrapavim glasom životinji u njemu zvuče toliko sexy jer odaju našu želju za parenjem! Ponekad je najbolje samo prijetiti, pričati im što ćete im i na koji način ćete! Riječi poput "Kako ću te… "ili "Umrijet ćeš dok ću.. " izgovorene grlenim šaptom, dokrajčit će ga. I dok su vam usne prislonjene na njegovo uho šapat zapaprite lizanjem i grickanjem ušne resice. Ispast ćete jako zločeste!

2. Van kontrole..

Psovanje se općenito gledajući smatra nepristojnim i zločestim, a to su također i savršene riječi kojim bi se opisao i seks. Ponekad su proste riječi dobre, naravno u kontekstu kreveta i svih onih nepodobština unutar njega. Psovka kao takva može biti podizač temperature i ujedno i pokazatelj koliko ste napaljene jer je očigledno da ste zaboravile na manire. I vjerujte kada mu u žaru strasti opsujete majku znat će da je to jer je on tako dobar, a ne zato što ne volite svoju svekrvu.

3. Da sam...

Svi pričaju o glumljenu uloga tokom seksa, mjenjanju mjesta sa seksipilnom glumicom ili ženom najstarijeg zanata. I verbalno pretvaranje, bez primjene kostima, dovoljno je zapaljujuće da se razbije mrska nam monotonija. Ako nemate ideje ovo su najučestalije fraze s kojima biste mogli potaknuti vruće igrice u krevetu: "Da sam tvoja ropkinja.." ili "Zamisli da sam ti šefica, bi li molio za otkaz??"


1 komentar:

  1. Jel možeš reći nekoliko konkretnih primjera dirty talka, što cure pali u krevetu?

    OdgovoriIzbriši