utorak, 6. listopada 2009.

Uzroci prevare

U današnje vrijeme se poimanje nevjere uvelike promijenilo. I muškarci i žene su kompleksniji i manje tolerantni nego prije, te mnoge druge stvari osim seksa s drugom osobom karakteriziraju kao prijevaru. Međutim, u većini slučajeva ono što nije u određenom trenutku prava nevjera, ali na neki način izostavlja partnera kasnije i preraste u doslovno varanje.

Ovdje ćemo navesti baš neke od takvih situacija kod kojih bi trebali uključiti šesto čulo bilo da se radi o vama ili partneru ako ne želite učiniti nešto zbog čega ćete kasnije žaliti.

Blisko prijateljstvo sa suprotnim spolom

Većina tipova će sigurno reći kako nema šanse da je to varanje. Za njih je prijateljica samo jedno jadno, nezaštićeno biće koje treba s nekim razgovarati. A tko bi je mogao bolje slušati i razumjeti od njega?

Međutim, povezivanje s drugom ženom na emotivnoj razini je gore od seksa za partnera. Što to može reći prijateljici, a supruzi ne može?! U zadnje vrijeme se sve češće koristi naziv emotivna prevara, a može više povrijediti partnera nego seks. Ipak, iz ovakvog prijateljstva se često izrodi i seksualna veza, pa je bolje spriječiti na vrijeme i razgovarati s partnerom dok stvari nisu prešle granicu.

Zanosni ples

U mnogim kulturama ples je vrlo senzualan čin. Baš zbog toga plesni klubovi su odlična mjesta gdje se možete spetljati s nekim. Kod bliskog plesa osjećate drugačiju vibru, zanos i polet nego s partnerom u svakodnevnim situacijama, pa je pravi izazov odoljeti strasti.

Zavođenje

Flertanje je prirodno urođeno u komunikaciji između muškarca i žene. Ako ste u vezi gdje partneru dovoljno vjerujete nema razloga brinuti se ukoliko se vaš partner sviđa i drugim ženama, međutim ukoliko su komentari prešli granicu dobrog ukusa i pomalo su seksualni, tada je partner definitivno prešao granicu i imate ga svako pravo upozoriti.

Odlazak u striptiz barove

Neke osobe smatraju kako je sam odlazak u striptiz bar svojevrsno varanje, ali oni koji su tolerantniji mogu dopustiti partneru da s prijateljima uživa u takvom izlasku.
Problem se pojavljuje ukoliko striptizete nisu samo striptizete i kada dozvoljavaju muškarcima da ih diraju. Ako partner, bez obzira kakva situacija bila, ima potrebu ili dira tijelo druge osobe tada se radi o prevari. Bez ikakve sumnje.

Virtulani seks

Sama spoznaja da vaš partner nije zadovoljan vašim seksualnim životom i ima potrebu voditi napaljene razgovore s ekranom kompjutora iritantna je, a da ne govorimo o tome da se s druge strane ekrana nalazi živa osoba.



Nema komentara:

Objavi komentar